Zajedno sa blogom rastete i vi. Učite važne blogolekcije. Ukoliko još niste stigli dotle, ja sam tu sa par bitnih blogolekcija. Mogli bi da ih nazovemo blogozapovesti. Sigurna sam da ste svi svesni onoga što ću nabrojati, ali je drugačije kad to napiše/kaže neko drugi.
1. Naučite da se izrazite.
U blogovanju je ključna komunikacija sa drugima. Pisanjem prodirete do drugih ljudi. Morate da pišete tako da drugi žele da se vraćaju na vaš blog. Da, s jedne strane, ne bude previše profesionalno, a s druge, ni previše uličarski. Na vama je da nadjete svoj način!

2. Postujte samo dobre stvari.
Ovo je ona čuvena "quality over quantity". Pišite onda kad imate nešto da ponudite svojim čitaocima, neka to bude najbolji mogući sadržaj. Svaki put kad pomislite da nije to to, poslušajte sebe. Nekad je bolje imati nekoliko odabranih tekstova, nego desetine štancovanih bez poente.

3. Befriend the competition!
Umesto da mrzite druge blogere i uporedjujete se sa njima, ohrabrite se za saradnju. Podržite drugog. Da bi nešto dobio, moraš i da daš, uvek! Dobićete prijatelja, kolegu, partnera koji je uvek tu za vas. Povrh svega toga, nudićete odličan sadržaj.

4. Uzimajte pauze. 
Konstantno planiranje postova, pisanje i slikanje može biti zamorno. Nemojte da se plašite da se odmorite od svega na par dana. Bićete mnogo efikasniji nakon pauze.

5. Pustite prošlost.
Nema razloga da se stidite iste. Zajedno sa blog sazrevate i vi i vaši čitaoci. Gledajte naped i mislite o budućnosti, u suprtonom nećete daleko stići a još ćete se i loše osećati.

6. Ohrabrite druge da rastu!
Jedna od najvažnijih stavki. Pohvalite tudj uspeh i šerujte ga sa celim svetom. Kad pomažete drugom da uspe, i vi uspevate. Kad ste fokusirani samo na sebe, uvek završite sami.
  Rolka - H&M
Farmerke - H&M
Tašna - H&M
Ogrlica - Pull & Bear
Cipele - Pink Basis


Fotografije: Jelena (Beautyfineprint)