Kako smo uveliko zakoračili u Avgust, rešila sam da sa vama podelim pet proizvoda koje sam najviše koristila tokom Jula.

Prvi na listi je definitivno Benefit Abracadabra Brow olovka za oči u nijansi 5. Veliku važnost pridajem iscrtavanju obrva s obzirom na to da ih skoro pa nemam, te volim da koristim proverene proizvode. Bila sam vrlo uzbudjena kad sam čula da ova linija izlazi s obrzirom da je Benefit poznat po tome da pravi najbolje proizvode za obrve. Olovka je vrlo precizna i pigmentovana. Odlična vest je da je vodootoporna, pa ako imate masnu kožu neće vam sleteti sa lica u toku dana. Ono zbog čega još više volim ovaj proizvod jeste što sa druge strane ima češljić kojim posle iscrtavanja obavezno predjem preko obrva da ublažim oštre crte.

Sigurna sam da ste svi čuli za Makeup Revolution proizvode. Imam nekoliko njihovih paleti za oči, a ovog puta sam uzela paletu rumenila, koja su zapravo hajlajteri u nijansi Golden Sugar. Znate kako sam poslednjih meseci navučena na iste, pa kako bih se smirila rešila da kupim celu paletu koja ima čak 8 hajlajtera! Svi su pečeni i neverovatno pigmentovani. Od hladnih preko toplih tonova do onih neutralnih. Must have za svakog ko voli hajlajtere po smešnoj ceni od 10e.

Putno pakovanje parfema Armani Si. Već sam pominjala ovaj parfem u jednom od prošlih postova. Zgodno pakovanje, miris fantastičan. Od mene sve pohvale! U pitanju je parfem na točenje koji sam uzela u Ušću na štandu ispred DM-a. Postoje tri mililitraže, a moja je najmanja jer sam želela da isprobam parfem.

Od opsesije sa tamnim karminima, preko crvenih, trenutno sam u fazi eksperimentisanja sa nude ruževima. Ovog meseca sam uz moj omiljeni Golden Rose Velvette Matte 27 koristila NYX Soft Matte karmin. Isprva sam mislila da ću izgledati sa njim kao mrtvak, ali naprotiv, baš mi lepo stoji! U kombinaciji sa malo tamnijom Essence olovkom za usta, ovaj karmin je savršen kada želite da istaknete svoj preplanuli ten i naglasite oči.

Mislila sam kako je Daniel Wellington moj savršeni sat, elegantan, jednostavan i damski. Mockberg ga je nadmašio. Ne skidam ga sa ruke. Crn sa zlatnim kaišem, ali ne potpuno zlatnim već rose gold. Kaiš je savršene debljine, ni previše tanak, a ni previše debeo. Savršeno izgleda i uklapa se uz sve kombinacije.

Šta ste vi najviše voleli prošlog meseca?