Ono što volim kod blogovanja jeste što se sve konstantno menja i prosto ne može da vam dosadi.

Rešila sam da sa vama podelim par saveta kada je u pitanju blogovanje, konkretnije saveti u vezi dizajna i samopromocije.
#1 Menjajte izgled bloga!
Kao što sam rekla, u svetu blogovanja se sve menja neverovatnom brzinom i potrebno je da se uhvatite u koštac sa promenama. To znači i često menjanje teme. Ne mislim na drastične promene, već one male koje će izgled vašeg bloga učiniti modernijim i up to date. Da li je to drugi font, više minimalizma, ubacivanje slajdera.. Izbor je na vama!

#2 Pobrinite se da je vaš blog mobile friendly!
Svesni smo toga da brzo živimo i retko ko će danas da koristi kompijuter da čita blogove ili bilo šta završava na istom. Ne spadam u tu grupu, jer rado koristim laptop, ali vrlo dobro znam koliko drugi vole da koriste telefone za sve, jer je brže i lakše. Kad kupujete temu, obratite pažnju na to da  je mobile friendly, odnosno da je pogodna za telefone i tablete. Isto tako, ako jeste, u podešavanju morate sami da namestite kako ne bi pokazivao klasičnu temu preko tih uredjaja.

#3 Virtual Reality aka Virtuelna Stvarnost.
Budućnost blogovanja! Primetili ste kako je akcenat stavljen na to šta radite svakog trenutka. Sve je počelo sa Snapchatom. Došlo je dotle da je Instagram napravio priče, pa čak i Fejsbuk. Ne bi bilo loše da se fokusirate i na te segmente. Ako nemate izgradjenu publiku na Snapchatu, Instagram je mnogo pogodniji jer svi vaši pratioci mogu da vide šta radite. Na taj način postajete ljudima dostupni i mogu lakše da vas upoznaju i na taj način kreiraju sliku o vama.

Za kraj bih vam rekla da ne zaboravite da budete redovni, to je ključ svega. Sve ovo stoji pod uslovom da konstantno izbacujete postove, da vaši čitaoci steknu naviku da vas čitaju i da znaju kad mogu da očekuju nove postove.