Skoro nisam bila ovako uzbudjena zbog dolaska jeseni. Činilo mi se kao da je leto trajalo čitavu večnost. Ne mogu da verujem da ću ovo reći (kao neko ko obooožava leto), ali malo mi je dojadilo. Sve te nesnosne vrućine i zapara. Jedva sam čekala hladnije dane i oštar vazduh. Imam osećaj kao da sam prodisala! Debeli džemperi, topla čokolada, mirišljave sveće.. A sve to miriše na Novu Godinu i prazničnu euforiju. Ako mene pitate, čekam je širom otvorenih ruku!

Došla sam na ideju da sa vama podelim par stvari koje planiram da kupim za jesen/zimu, kao i da malo proćaskamo o nadolazećim trendovima.

Sećate se da sam pričala kako tragam za savršenim parom farmerki? Mislim da je Levis 501 odgovor na sve moje patnje. Pronašla sam na ASOS-u odeljak sa novim i polovnim Levis farmerkama. Još uvek se razmišljam da li da idem za onim klasičnim baggy modelom ili onim užim. Obavezno bacite pogled na sajt. Cene su jako pristupačne.

◾ Oxford cipele želim već neko vreme, ali nikako ne mogu da pronadjem model koji želim. Volela bih da izgleda kao ovaj sa slike, potpuno crne, sa platformom i da idu u špic. Sada svi prave one nalik na Stella McCartney kojima ja nisam preterano oduševljena. Ako ste negde videli model koji želim, obavezno mi pišite u komentarima. Mislim da su ove cipele vanvremenski komad i da vredi investirati. Mogu da se nose na dnevnoj varijanti uz casual kombinacije, kao i one svečanije.

◾ Bucket bag još jedan komad kojim sam opsednuta! U potrazi sam za jednom crnom ovakvom crnom torbom, srednje veličine od čvrste (eko) kože sa izdržljivim ručkama. Čini se kao da tražim nemoguće jer sve izgledaju nekako jeftino.

◾ Ove jeseni i zime velvet ili pliš je must have! Ovog puta ću biti žrtva i moraću da posedujem bar jedan komad. Razmišljam o nekoj bordo torbi ili možda čizmama sa neobičnom štiklom! Šta vi kažete, da li vam se dopada?

◾ Džemperi su uvek neizostavni deo jesenjeg i zimskog garderobera. Ove godine planiram da se držim tri boje crne, sive i camel.

Što se tiče trendova, ono što me posebno veseli jesu:

✔ Leopard printovi - moje savršene čizme su krive za sve! Dolaze u obzir marame i torbe, možda se čak provuče i koji komad odeće.

✔ Velvet/pliš ovaj trend je već uzeo maha i možete videti mnoge blogerke kako ga nose. Preko tašni, čizama i suknji, mnogi su počeli da menjaju i nameštaj. Da li možete da ih krivite?

✔ Pink boja me posebno raduje. Obično za jesen i zimu preovladavaju hladne zemljane boje, a ova će biti vrlo zanimljiva i princezasta! Zamislite samo velike roze bunde, puderasto roze tašnice, pa čak i roze čarape dolaze u obzir!

✔ Metalik nokti, suknje, čizme.. Yes, please! Već zamišljam sebe u dugoj plisiranoj metalik suknji.

Ono što je sigurno jeste da će jesen i zima biti vrlo šareni, zanimljivi i topli!
    Bucket torba   - ovde i ovde                                                                               Čizme - ovde i ovde


Pink kaput - ovde i ovde                                                                 Metalik pantalone/suknja - ovde i ovde
                                                                                          Džemper - ovde

Koje trendove ćete pratiti u narednim sezonama?


Follow