In the latest Fashion Chit-Chat post I talked about how I needed a perfect bucket bag. Believe it or not, I found it! I was on a hunt for one for ages. I ordered it from rosewholesale and I didn't expect much so the excitement was real when it came. It's inspired by Mansur Gavriel bucket bag. I'm not really into inspired bags, but this one stole my heart. If you look closely nowadays all the bags are inspired by some designers, so, no biggie! It's fake leather but it looks really nice and expensive. Perfect go to bag for every day!
Can we take a moment and admire this beautiful sweater? Wearing it feels like walking on clouds, so soft and plesant. Do I have to mention its amazing style? I'm currently crazy about this type of sleeves. They are so classy and girly!
P.S. CThru Make A Statement contest is still open! All you need to do is to show your style to the world by posting one outfit post on Instagram using hashtags #CThruMakeAStatement and #CThruSerbia. You can win 150, 300 i 500e shopping prizes! Contest is open untill 31.10!

U poslednjem Fashon Chit Chat postu sam vam pisala o tome kako sam u potrazi za savršenom bucket tašnom. Kao što to obično biva pronašla sam je kad sam se najmanje nadala. Naručila sam je sa sajta rosewholesale i nisam previše očekivala. Kada je tašna stigla usledilo je iznenađenje! Jako je lepo odrađena, izgleda kvalitetno i skupo, iako je od eko kože. Insipirisana je tašnom Mansura Gavriela. Iako ne volim te inspirisane tašne, ovoj nisam odolela. Ukoliko se osvrnete oko sebe primetićete kako su danas skoro sve stvari izrađene po ugledu na nekog.

Pored tašne, zvezda ovog posta je i fenomenalan džemper! Ovo je jedan od najudobnijih i najtoplijih džempera koje posedujem. Osećaj je kao da lebdite na oblacima, toliko je mekaan! O samom kroju džempera i da ne pričam, zaljubljena sam u ove rukave. Mnogo su slatki i damski.

P.S. Ne zaboravite da nagradni konkurs za Cthru i dalje traje! Sve što treba da uradite je da okačite svoju omiljenu odevnu kombinaciju na Instagram, koristeći hashtagove #CThruMakeAStatement i #CThruSerbia igramo se još samo malo (do 31.10).

Očekuju vas vredne nagrade:
- Šoping u sa modnom blogerkom Branislavom Antović u vrednosti od 500e
- Tailor made designer odeća u vrednosti od 300e
- Vaučer za kupovinu odeće u vrednosti od 150e u H&M-u! 

Sweater - Zaful
Skirt - Vintage
Ankle Boots - Pull&Bear
Sunglasses - Ami ClubWear

Photography: Jelena Đukić (Moj Neseser)